butiken boka tid om auto bilteknik till startsidan kontakta oss tillbaka


Auto Bilteknik bildades i februari 2000 av Fredrik Backlund, företagets grundare och ägare. Fredrik är utbildad fordonstekniker som odlat sitt motor-intresse sedan unga år. Flera speedwaybanor för 80 cc har fortfarande banrekord satta av ung-domsåkaren Fredrik Backlund på 80-talet.

På Auto Bilteknik möter du oss:
:: Fredrik Backlund, ägare
:: Daniel Midebo, fordonstekniker
:: Andreas Hallberg, fordonstekniker
:: Helena Svensson, bokning, administation

I samma byggnad som Auto Bilteknik på Örsholmsgatan 5 finns även Swedish Smart Repairs. Det är en firma som lackerar bilar och som lagar mindre plåtskador. De är även ensamma om att reparera många typer av skador på plast och vinyl i inredningar. Ofta har kunder kunnat lösa flera problem med endast ett besök, genom att Auto Bilteknik och Swedish Smart Repairs samarbetat om reparationen.

"Det är skönt att kunna erbjuda något speciellt" säger Fredrik och framhåller tre saker som gör att Auto Bilteknik sticker ut ur mängden.

  • Specialister på Volvo och VAG-märken.
    Det stod tidigt klart att behovet av duktiga bilmekaniker är stort. Vi på Auto Bilteknik har kunnat välja att arbeta enbart med de bilmärken vi är bäst på och därigenom bli ännu mer effektiva.
  • Butik med fantastisk uppbackning.
    De leverantörer som Auto Bilteknik arbetar med, bland annat Koivunen, har enastående sortiment. Vi får ofta leverera delar till och med till andra verkstäder, som annars skulle ha svårt att få fram rätt grejer.
  • Service med Midlands Garanti på väg.
    Tack vare att vi arbetar med den schweiziska kvalitetsoljan Midland kan vi erbjuda kunder inbyggd vägassistans och motorgaranti. Det är en unik tjänst och på Auto Bilteknik är vi ensamma i Karlstad att representera Midland.
[  BUTIKEN | BOKA TID | OM AUTO BILTEKNIK | HEM | KONTAKT  ]
Auto Bilteknik © 2006